top of page
Kvinna omfamnar hund

VÄLKOMMEN TILL
ELSIOR

- Svenskt familjeföretag med säte i södra Skåne.


Med hund i vår vardag sedan flera generationer, livslångt intresse och ambition för våra hundars bästa ville vi ta fram ett foder som vi alltid kunde lita på.

- som självklart är svensktillverkat.

Grundpelaren för vårt foder är baserat på hundens naturliga behov. Med inspiration från tamhundens kusiner och forskning kring hundars diet är Elsior utformat för både hundens in- och utsida. 
Med ingredienser noggrant utvalda och av yttersta kvalité.

Från vår kärlek till hundar - till er kärlek för er hund.

VÅR HISTORIA

Med ett genuint intresse för hund, dess livskvalité och historiska syfte föll det sig naturligt att lägga ner all vaken tid åt hundarna. Oavsett vad som stod på agendan, var det alltid relaterat till favoritämnet: hund.För att uppnå de krav vi hade för hundarnas diet, fann vi att det bästa var att skapa ett foder som uppfyllde de kriterier vi tyckte var nödvändiga. Utifrån egen erfarenhet och samlad kunskap genom åren, skapades recept som senare lanserades under namnet ELSIOR. Namnet ELSIOR plockade vi från det latinska ordet Excelsior, som betyder "framåt", "alltid högre", "nytänkande" samt beskriver en produkt av hög kvalité. Ett passande namn tyckte vi. 

Hund i skogen

ELSIOR

Hundporträtt
dalmatiner Dog

ANPASSADE RECEPT

Recepten är skapta efter vad vi ville ge våra egna hundar, hundar som både bor ute och inne, är avelshundar, utställningshundar och aktiva familjemedlemmar.
Varje variant av vårt foder anpassas efter särskilda behov vi upplever behövs hos hundarna i vår vardag. En hund lever ett pensionärsliv med lugna promenader medans en annan gör sig av med mycket energi springandes längst ridvägar. Valpar och dräktiga tikar är i behov av mer protein och fett för att växa och klara en dräktighet.

Sveriges flagga

SVENSKTTILLVERKAT

ELSIOR ÄGS OCH PRODUCERAS I SVERIGE

FÖR ETT HÄLSOSAMMARE LIV

När hundar får i sig alla viktiga ingredienser för att leva hälsosamt, möjliggörs ett bättre liv både för hunden och personerna i dess omgivning. En hälsosam hund har lättare att sprida glädje genom lek och träning, som gör att även vi mår bra. För vad är bättre än roliga stunder tillsammans?

Läs mer här om vår tillverkning och om våra råvaror.

Får i öppna fält
bottom of page